Screenforce Day 2017 toi välähdyksiä tulevaisuudesta

Screenforce Day 2017 pidettiin tiistaina 30.5. Valkoisessa Salissa Helsingissä. Paikalle kerääntyi lähes 400 osallistujaa mainostajista, media- ja mainostoimistoista, mediasta ja muita aiheesta kiinnostuneita. Kaukaisimmat seminaarivieraat tulivat Saksasta ja Hollannista saakka.

Kokonaisuudessaan tilaisuus muodosti erinomaisen kokonaisuuden tunnetta, faktaa, tutkimustuloksia ja case-esimerkkejä, jotka kaikki kertoivat samaa asiaa: television voima on vieläkin tarinassa, peiton luomisessa ja kuvan ja äänen yhdistämisessä. Palautteissa kehuttiin monipuolista puhujakattausta, joista monelle tosin toivottiin enemmän esitysaikaa. Laitamme nämä ja muut palautteissa tulleet kehitysideat korvan taakse ensi vuotta ajatellen!

Suuret kiitokset kaikille osallistuneille, tervetuloa uudestaankin!

Kaikkia esityksiä ei ole mahdollista saada jakoon, mutta jo nyt voitte ladata itsellenne Katty Roberfroidin faktapitoisen esityksen täältä, ja Twitterin Oliver Nyberghin esityksen täältä. Aineistoa saa vapaasti ja mielellään käyttää omissa esityksissä ja materiaaleissa. Pyrimme saamaan myös muita esityksiä vielä muokattuina tänne sivuillemme.

Tutustu vielä puhujiimme ja laita vaikkapa heidän twitterinsä seurantaan!

 

Ajankohtaista